Awak Square Cina Full Leutik Port 3 Jalan Flanged Ball klep kalawan ningkatna pabrik Pad na suppliers | JKG klep

Awak Square Full Leutik Port 3 Jalan Flanged Ball klep kalawan ningkatna Pad

Pondok Description:

Detailed Product Description Body Material: WCB Ball Material: WCB Seat Material: PTFE Port Model: L-Port Pressure: PN16 Connection: Flange Small Full Port 3 Way Flanged Ball Valve Square Body with Mounting Pad    Specifications  Casting Floating Ball Valve Applicable Standards: - Design and Manufacturing:GB12237-89 - Connection:JB/T79 - Fireproof Test: API607 4th 1993 - Test and Inspection:GB/T13927-1992 Size Range: -  DN15 ~ DN200 Pressure Rating: - PN16 PN25 PN40 Tempera...


jéntré produk

Tags produk

Lengkep Pedaran Produk
Awak Bahan: WCB Bola Bahan: WCB
Korsi Bahan: PTFE Port Modél: L-Port
tekanan: PN16 sambungan: Flange

Awak Square Full Leutik Port 3 Jalan Flanged Ball klep kalawan ningkatna Pad

 

 spésifikasi 

Casting floating Ball klep

Standar lumaku:
- Jurnalisme sarta Manufaktur: GB12237-89

- Connection: JB / T79

- Fireproof Test: API607 4 1993

- Test na Inspection: GB / T13927-1992

Ukuran Range:
- DN15 ~ DN200

Tekanan Rating:
- PN16 PN25 PN40
Suhu Range:
- -20 ° C ~ 185 ° C

 

Tilu arah klep bola  can be divided into Q44L type and Q45T type for different switching requirements of medium flow direction."L-PORT" MODEL can realize the switching of the medium flow direction, and the two channels which can be perpendicular to each other can be connected or closed. "T-PORT" MODEL can realize the splitting or mixed flow of the medium, not only can realize the switching of the medium flow direction, but also can connect the three channels to each other, and can also close any channel and connect the other two channels. The valve has the characteristics of compact structure, beautiful appearance and good sealing performance.

Awak Square Full Leutik Port 3 Jalan Flanged Ball klep kalawan ningkatna Pad

 

tekenan ukuran L L1 D D1 D2 Z-φd ISO5211
φD
4-φW
PN16 15 130 65 95 65 45 4-14 F5 4-φ6
20 160 80 105 75 55 4-14 F5-F7 4-φ8
25 180 90 115 85 68 4-14 F5-F7 4-φ8
32 200 100 135 100 78 4-18 F5-F7 4-φ8
40 220 110 145 110 88 4-18 F7-F10 4-φ10
50 240 120 160 125 102 4-18 F7-F10 4-φ10
65 260 130 180 145 122 4-18 F7-F10 4-φ10
80 280 140 195 160 138 8-18 F10-F12 4-φ12
100 320 160 215 180 158 8-18 F10-F12 4-φ12
125 280 190 245 210 188 8-18 F12-F14 4-φ16
150 440 220 280 240 212 8-23 F14-F16 4-φ16
200 550 275 335 295 268 12-23 F14-F16 4-φ16

 

 aplikasi 

klep nu utamana dipaké di industri sirkulasi suplai cai sarta drainase, suplai urban cai sarta drainase, wangunan luhur-naékna sarta hotél of pressurized outlet cai tina pompa nu, dipaké pikeun motong deui cai sarta ilangna palu cai destructive, ngajamin operasi aman sahiji jaringan pipa. Dirancang nyandak akun pinuh ku sarat lingkungan, euweuh geter, teu noise, operasi mulus, mastikeun yén hotél, padumukan sepi sarta ngabogaan fungsi kakuatan-nyimpen.

 

 The Kakuatan of 3 Cara Ball klep 

1. lalawanan cairan anu low, sarta koefisien lalawanan sarua jeung lengthh pipe.

2. Struktur anu basajan, leutik di ukuranana jeung lampu di beurat.

3. Éta ci jeung dipercaya, sarta boga sipat sealing alus. Éta ogé geus loba dipaké dina sistim vakum.

4. operasi nyaéta merenah, bubuka sareng nutup téh gancang, sarta rotasi nyaéta 90 ° ti lawang pinuh pikeun nutup pinuh, nu merenah pikeun kontrol jarak jauh.

5. pangropéa ieu merenah, anu klep bola boga struktur basajan, sarta cingcin sealing umumna movable, sarta disassembly jeung ngagantian anu kawilang merenah.

6. Lamun pinuh kabuka atanapi pinuh katutup, beungeut sealing tina bal jeung korsi klep geus papisah sedeng, sarta sedeng henteu ngabalukarkeun erosi tina beungeut sealing of klep nu.

7. rentang Wide tina aplikasi, ti leutik nepi ka sababaraha milimeter, nepi ka sababaraha méter, ti rohangan hampa tinggi mun tekanan tinggi bisa dilarapkeun.

07

 

Tag:

cf8m bola klep,

klep bola stainless steel


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami