valves
klep kualitas luhur
klep kukupu

fitur Produk

  • Flanged Ball klep

    Flanged Ball klep

  • ANSI / ASME Gate klep

    ANSI / ASME Gate klep

  • ANSI / ASME Globe klep

    ANSI / ASME Globe klep

Tentang Kami

JKG klep Téhnologi Co., Ltd. didirikan dina 2004. Simkuring anu profésional di valves ngahasilkeun. parusahaan urang téh maké modus manajemén canggih, jeung produk anu Luyu ketat ku ISO 9001 parusahaan standards.The geus ngadegkeun sistem jaminan kualitas sampurna sarta diwanohkeun klep parabot nguji canggih otomatis tina abroad.it boga analisis komposisi kimia bahan, test kinerja mékanis, ultrasonic sarta kamampuan cloth.Series nguji kayaning test Brinell karasa, ultrasonic témbok test ketebalan, beungeut cacad ultrasonic, inspeksi partikel magnét, X-ray analisis inspection.metallographic, analisis spéktral, test hirup klep sarta uji kinerja klep tekanan ultra luhur; nyadiakeun Penjaminan kualitas produk kuat. 

Diajar deui

Bérita paling énggal

  • 1 (2)
  • 1 (3)
  • 1 (4)
  • 1 (5)
  • 1 (6)
  • 1 (7)
  • 1 (8)
  • 1 (1)