Valves
tutup quality
tutup kupu

Feature Products

  • Flanged Ball Valve

    Flanged Ball Valve

  • ANSI / ASME Gate Valve

    ANSI / ASME Gate Valve

  • ANSI / ASME Globe Tutup

    ANSI / ASME Globe Tutup

Babagan awake dhewe

JKG Valve Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2004. We are profesional ing klep pametumu. Our company nggunakake mode Manajemen majeng, lan produk déné karo ISO 9001 perusahaan standards.The wis ditetepake sistem jaminan kualitas sampurna lan ngenalaken tutup peralatan testing majeng otomatis saka abroad.it wis analisis komposisi kimia materi, test kinerja mechanical, ultrasonik lan Kapabilitas cloth.Series testing kayata test Brinell atose, ultrasonik wall test kekandelan, deteksi cacat ultrasonik, pengawasan partikel magnetik, X-ray analisis inspection.metallographic, analisis spektral, test urip tutup lan test kinerja tutup meksa ultra-high; nyedhiyani njamin kualitas produk kuat. 

sinau More

Latest News

  • Peran Saka kupu Valve Lan Precautio ...

    Ing tutup kupu uga disebut katup tutup. Iku tutup ngatur prasaja. Uga bisa digunakake kanggo kontrol ngalih saka media pipo kurang tekanan. Ing tutup tutup kupu nuduhake ...

    Read More >
  • Cara Nyegah Valves Saka Corrosion

    Karat klep biasané ngarujuk marang karusakan saka bahan logam tutup ing lingkungan kimia utawa elektrokimia. Minangka karat ana ing interaksi spontan antarane logam lan th ...

    Read More >
  • Fault kupu Valve umum

    Butterfly elastomer karet tutup ing nggunakake fokus, ana bakal mbubrah, nyandhang, tuwa, perforation malah shedding kedadean. Proses ngruwat termal tradisional angel kanggo ngganti menyang ...

    Read More >
  • Points Instalasi Ball Valve

    Ball preparation tutup sadurunge instalasi 1. ngarep lan pipo mburi kudu coaxial, lan lumahing sealing loro flanges kudu podo. pipo kudu bisa tahan kita ...

    Read More >
  • 1 (2)
  • 1 (3)
  • 1 (4)
  • 1 (5)
  • 1 (6)
  • 1 (7)
  • 1 (8)
  • 1 (1)